ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ-GREEK GHOSTHUNTERS

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ-GREEK GHOSTHUNTERS

6,934 Views
Published

Η ομάδα Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters έκανε άλλη μια έρευνα , αυτή την φορά σε ιδιωτική κατοικία στην Αργυρούπολη. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού Στέλιος και Κατερίνα υποστηρίζουν ότι εδώ και δύο χρόνια υπάρχουν μεταφυσικές δραστηριότητες στο σπίτι τους. Περίεργοι ήχοι , εξαφανίσεις αντικειμένων, πόρτες να ανοίγουν από μόνες τους είναι μερικά από τα φαινόμενα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά!!! Δείτε ότι μπόρεσε να καταγράψει η ομάδα μας στο βίντεο!!!

PARANORMAL RESEARCH CREW / GHOSTHUNTERS GREECE
http://ghosthunters.gr/
http://paranormalteams.net
http://facebook.com/ghosthunters.gr
Google Page https://plus.google.com/110606048847900013260/posts

We are a Greek paranormal research team !!!
Our mission is to investigate paranormal activity and to identify, classify, and deal with paranormal activity wherever it may occur.

Είμαστε μια ερευνητική ομάδα που ασχολείται με το μεταφυσικό , ερευνούμε μέρη που παρατηρούνται περίεργα φαινόμενα ή ακούγονται ιστορίες για μεταφυσικές δραστηριότητες. Χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό για την καταγραφή περίεργων φαινομένων. Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για όλους εσάς που ασχολείστε με τον τομέα του μεταφυσικού και γενικά για όσους σας αρέσει η περιπέτεια και θέλετε να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα.

Category
PARANORMAL VIDEOS FROM GREECE GREEK GHOSTHUNTERS - PARANORMAL RESEARCH CREW
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment