Παράβυστος (μέρος πρώτο) | (part one) | AfterDark Project

Παράβυστος (μέρος πρώτο) | (part one) | AfterDark Project

222 Views
Published
Τα ερειπωμένα κτίρια έχουν το δικό τους τρόπο να προκαλούν την περιέργεια και να εξάπτουν την φαντασία πολλλών ανθρώπων.Κτίρια που κρύβουν την δική τους ιστορία άλλοτε συμαντική και άλλοτε αδιάφορη.Έχουν το δικό τους τρόπο να παρακινούν το ανθρώπινο μυαλό και δημιουργούν το συναίσθημα της περιέργειας για το παρελθόν τους αλλά και να δημιουργούν το ερώτημα για το τι μπορεί να υπάρχει ακόμα μέσα σε αυτά.
Όμως η ερείπωση δεν δημιουργεί μόνο τα συναισθήματα του μυστηρίου και του φόβου αλλά δείνει την ευκαιρία και το πρόσφορο έδαφος για την ύπαρξη καταστάσεων και δραστηριοτήτων πέρα από αυτό που αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος που ζει την καθημερινότητα του μέσα στο αστικό περιβάλλον.

The dilapidated buildings have their own way to cause curiosity and excite the imagination of many people. Some buildings hide their own history once important and sometimes with no interest. They have their own way to motivate the human mind and create a feeling of curiosity about their past but also to raise the question of what may still exist inside them.
But the ruins does not only create the feelings of mystery and fear, but it gives the opportunity and the right ground for the existence of situations and activities beyond what the man who lives his everyday life in the urban environment perceives.

Mε την εγγραφή στο κανάλι του The AfterDark Project μας δείχνεται την στήριξη σας. Ευχαριστούμε!

By subscribing to our channel, you show us your support.Thank you!

instagram: https://www.instagram.com/the_afterdark_project/

facebook page: https://www.facebook.com/The-Afterdark-Project-1521644897975254/

website: https://theafterdarkproject.blogspot.gr/
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM GREECE
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment