ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΕΙΟ - Ακούσαμε περίεργους ήχους ( Paranormal investigator )
@ghosthunters.gr

ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΕΙΟ - Ακούσαμε περίεργους ήχους ( Paranormal investigator )

4 Views
Published
#paranormal #παραφυσικά_φαινόμενα

ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ !! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ :

"ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ !! ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ"
___
__
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ !!!

Κατασκευάστηκε το 1886 με αρχική χορηγία των οικογενειών Μανωλοπούλου και Κανδυλιέρη. Το 1902 ονομάστηκε "Μανωλοπούλειο Δημοτικό Νοσοκομείο Πύργου". Από την αρχή λειτούργησε ως νοσοκομείο. Το 1936 ανακαινίσθηκε. Επεμβάσεις, ανακαινίσεις και επισκευές έγιναν στο κτίριο τη δεκαετία του '60. Οι σεισμοί του 1993 επέφεραν εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο.

ΕΠΙΣΗΣ!!


Σε αυτο το καναλι θα ασχοληθουμε με ανεξηγητα φαινομενα !! ειμαστε μια ερευνητική ομάδα ομαδα που θα επισκεφτούμε διάφορα μέρη , εγκαταλελλειμενα κτήρια και παρέα με εσάς θα εξακριβώσουμε το τι συμβαίνει και αν ισχύουν κάποιες από τις μαρτυρίες περαστικών και κατοίκων της περιοχής !!!! Νεα βιντεο καθε κυριακη !!!!

Συμμετεχουν : Παναγιωτης Τσονης , Δημητρουλοπουλος Νικολαος , Δημητρουλοπουλος Κωστας, Παναγιωτης Δημητρουλοπουλος , Θοδωρής Πανούσης

In this channel we will deal with unexplained phenomena !! we are a team that will also deal with the paranormal !!!! New video every Sunday !!!!

ΤΙΚ ΤΟΚ

https://www.tiktok.com/@parafusikafai...
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment