Κώδικας Μυστηρίων (19-8-2017):Είναι η Γη επίπεδη; Α.Τζολί-Μ.Πιτ και Ιλλουμινάτι!!
@ghosthunters.gr

Κώδικας Μυστηρίων (19-8-2017):Είναι η Γη επίπεδη; Α.Τζολί-Μ.Πιτ και Ιλλουμινάτι!!

266 Views
Published
Για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση -διαδίκτυο επιχειρηματολογήσαμε για το γιατί η Γη δεν μπορεί να είναι επίπεδη αλλά σφαιρική.Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις - θέσεις για όλα τα θέματα έρευνας από την πολιτική μέχρι την εναλλακτική αναζήτηση!Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υβρίζει τον οποιονδήποτε απλά και μόνο επειδή θεωρεί ..."λάθος" τις θεωρίες του η διαφωνεί ριζικά μαζί του!Και όπως έλεγε και κάποιος σοφός... δημοκρατία --πραγματική- σημαίνει να υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαιωμά σου να έχεις αντίθετη άποψη ακόμη και αν διαφωνώ!Μήπως τελικά λοιπόν η θεωρία περί επίπεδης Γης έχει σχέση με την Κοίλη Γη;;;Και όχι με κάτι άλλο;

Αναφερθήκαμε,παράλληλα, στο παρασκήνιο του διαζυγίου Α.Τζολί-Μ.Πιτ και τις φήμες για τη σχέση τους με τους Ιλλουμινάτι!!

Δείτε ακόμη:ΤΙ ΕΙΠΕ Ή ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΤΕΝΤΑ" ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - http://coginator.com/Pei

Δείτε ακόμη:http://coginator.com/PfC - Ζωντανή επίδειξη της συσκευής του εφευρέτη Π. Ζωγράφου

Δείτε ακόμη:http://coginator.com/PiU - "ΣΟΚ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ S 400...;"


Δείτε ακόμη:http://coginator.com/Pjv - Πως επιχείρησαν να ρίξουν Ελληνικό F-16 οι Τούρκοι στο Αιγαίο ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Δείτε ακόμη:http://coginator.com/PlO - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΕΡΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ!
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM OTHER COUNTRIES
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment