Παρακολουθείστε τον Δρ. Ιωάννη Τολιόπουλο στο TV Μακεδονία για τον Βιοσυντονισμό
@ghosthunters.gr

Παρακολουθείστε τον Δρ. Ιωάννη Τολιόπουλο στο TV Μακεδονία για τον Βιοσυντονισμό

217 Views
Published
Στα στιγμιότυπα στον τηλεοπτικό σταθμό TV Μακεδονία ο Δρ. Τολιόπουλος, Διδάκτωρ της Κλινικοεργαστηριακής Φυσιολογίας, Μεταδιδάκτωρ της ανοσολογίας της αναπαραγωγικής ιατρικής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον έγκριτο δημοσιογράφο Βασίλη Χριστοδουλίδη στην εκπομπή φυγόκεντρο, παρουσιάζει την μέθοδο των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων-βιοσυντονισμό.

Αυτά που δεν προβλήθηκαν λόγω του περιορισμένου χρόνου ήταν ότι ο βιοσυντονισμός για να γίνεται σωστά απαιτούνται γνώσεις επιστημονικές και όχι ο τύπος και η ποιότητα του μηχανήματος και οι σωστές πληροφορίες που θα συλλέγονται από την χρήστη.]

Επίσης, επισήμανε ο Δρ. Τολιόπουλος ότι ο βιοσυντονισμός κάνει εξαιρετικά πράγματα ΑΛΛΑ δεν στέκεται από μόνος του. Ανάλογα με το διαγνωστικό κομμάτι μπορεί ο ασθενής να παίρνει συμπληρώματα διατροφής ή βιορυθμιστικά σκευάσματα για την πλήρη ρύθμιση της φυσιολογίας του ασθενή τόσο σε πρόληψη όσο και σε θεραπεία!!

Τέλος, για να μην υπάρχουν απορίες για αυτούς που δεν γνωρίζουν ή δεν ξέρουν να διαβάζουν, για τον βιοσυντονισμό υπάρχουν εκατοντάδες μελέτες που τον τεκμηριώνουν και μάλιστα σε παγκόσμια και έγκριτα περιοδικά και επειδή αποτελεί μέθοδος διάγνωσης και θεραπείες και σε παγκόσμια πανεπιστήμια!!
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM GREECE
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment