Τα μυστικά του Βερεγγάρια μικρού μήκους ταινία
@ghosthunters.gr

Τα μυστικά του Βερεγγάρια μικρού μήκους ταινία

184 Views
Published
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου

Το βίντεο αυτό αναπτύχθηκε στα πλαίσια του μαθήματος ΕΣΔ302 (Δημιουργία Οπτικού περιεχομένου μέσω κάμερας). Σκοπός της εργασίας αυτής ήταν η δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους. Η ομάδα των φοιτητών μοιράστηκε τα καθήκοντα της ομάδας προ-παραγωγής, παραγωγής και μετα-παραγωγής του βίντεο. Όλο το οπτικό ακουστικό υλικό αποτελεί δικό μας προϊόν με εξαίρεση τα ηχητικά εφέ.

Tα γυρίσματα έγιναν στο χωριό Πρόδρομος, στο ξενοδοχείο Βερεγγάρια εκτός από ένα πλάνο που έγινε στο Λονδίνο. Η ιστορία του βίντεο αποτελεί μυθοπλασία. Το ξενοδοχείο "Βερεγγάρια" ήταν γνωστό στα παλιά χρόνια ως ένα ένδοξο και υπερπολυτελές ξενοδοχείο που φιλοξενούσε κορυφαίες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, από βασιλείς κρατών μέχρι προέδρους. Η πτώση του προήλθε απότομα και μια σειρά από μύθους συνοδεύουν πλέον το στοιχειωμένο ξενοδοχείο που κανείς ποτέ δεν θα μάθει την αλήθεια.

Η υπόθεση αφορά ένα παραγωγό ταινιών ο οποίος χρηματοδοτεί την ερευνητική ομάδα Supernatural Activity Researchers Cyprus (SARcy) με σκοπό να μεταβεί στον χώρο του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου και να προχωρήσουν σε καταγραφή μεταφυσικών φαινομένων με την χρήση ειδικού εξοπλισμού. Αφού μεταβαίνουν στο χώρο, ξεκινούν περιπλάνηση με σκοπό την συγκέντρωση του απαραίτητου υλικού. Καθώς βραδιάζει η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με κάποια μεταφυσικά φαινόμενα μέχρι που συνειδητοποιούν πως ένα μέλος της ομάδας, ο Σωτήρης, απουσιάζει. Πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις τους περιμένουν.

Επιμέλεια από τους φοιτητές: Νικολέτα Γεωργίου, Αντωνία Θεοδοσίου, Φάνο Ζαβρό, Έκτορα Νεοφύτου, Νικόλα Φινόπουλο, Γιάννη Δεσπότη, Γιάννη Χατζηγιάννη και Γιώργο Παπαχριστοδούλου.
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM GREECE
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment