ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩ | G.P.S. S01E03
@ghosthunters.gr

ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩ | G.P.S. S01E03

271 Views
Published
Το τρίτο επεισόδιο της Greek Paranormal Society, το οποίο γυρίστηκε στη Κω, με διάφορες αναφορές, ακόμα και μαρτυρία, για παράξενες φωνές στο Ασκληπιείο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/greekparanormalsociety
και στο Blog:
http://grparanormalsociety.blogspot.gr/
για να μαθαίνεται πρώτοι ό,τι καινούριο κυκλοφορεί σχετικά με τη G.P.S. και το ελληνικό ghost hunting. Συνδράμετε στη προσπάθειά μας.

H Greek Paranormal Society© (G.P.S) ιδρύθηκε από άτομα που σέβονται το παραφυσικό, με απώτερο σκοπό την έρευνα και την προσπάθεια εξήγησης τέτοιων φαινομένων και παρατηρήσεων. Πρώτο μας όπλο η λογική, και με την τεχνολογία ως βασικό σύμμαχο, προσπαθούμε να δώσουμε ορισμένες απαντήσεις σε μεταφυσικά ζητήματα που κατά καιρούς έχουν προβληματίσει την κοινή γνώμη διάφορων περιοχών της Ελλάδας. Μελλοντικό μας project η δημιουργία ελληνικής σειράς επί του θέματος...

Σημειώσεις-όροι χρήσης:

Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή.

Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιαδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Επιτρέπουμε ελεύθερη δημοσίευση σε κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται στο βίντεο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και η Greek Paranormal Society δε φέρει ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη.
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM GREECE
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment