ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΙΘΩΜΗ - ( Paranormal investigator ) 4K
@ghosthunters.gr

ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΙΘΩΜΗ - ( Paranormal investigator ) 4K

25 Views
Published
#paranormal #παραφυσικά_φαινόμενα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΤΗΡΙΟΥ

Περίπου έναν αιώνα πριν, η ανθρωπότητα ζούσε με το φόβο μιας αρρώστιας παλιάς, που το δέκατο ένατο αιώνα και αρχές του εικοστού προκάλεσε πολλούς θανάτους. Ήταν η φυματίωση και οι ασθενείς της αναζητούσαν τη θεραπεία σε μέρη με καλό κλίμα και μεγάλο υψόμετρο, στο καλό φαγητό και την ανάπαυση. Το Μαίναλο στην ορεινή Αρκαδία ήταν τόπος κατάλληλος για την ίδρυση σανατορίων, που στέκουν ακόμα να μας θυμίζουν εκείνες τις εποχές.

Το σανατόριο της Βυτίνας ή της "Ιθώμης", όπως λεγόταν, φτιάχτηκε απο τον πνευμονολόγο Μπόμπολα το 1927, αργότερα πουλήθηκε και λειτούργησε ως το 1941.

ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ !! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ :

"ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ !! ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ"
___
__

ΕΠΙΣΗΣ!!


Σε αυτο το καναλι θα ασχοληθουμε με ανεξηγητα φαινομενα !! ειμαστε μια ερευνητική ομάδα ομαδα που θα επισκεφτούμε διάφορα μέρη , εγκαταλελλειμενα κτήρια και παρέα με εσάς θα εξακριβώσουμε το τι συμβαίνει και αν ισχύουν κάποιες από τις μαρτυρίες περαστικών και κατοίκων της καθε περιοχής !!!! Νεα βιντεο καθε κυριακη !!!!

Συμμετεχουν : Παναγιώτης Τσόνης , Δημητρουλόπουλος Νικόλαος , Δημητρουλόπουλος Κώστας, Παναγιώτης Δημητρουλόπουλος

In this channel we will deal with unexplained phenomena !! we are a team that will also deal with the paranormal !!!! New video every Sunday !!!!

ΤΙΚ ΤΟΚ

https://www.tiktok.com/@UCmN6tXgkqI9djy_Pd-hoSEQ

INSTAGRAM

https://www.instagram.com/parafusika_fainomena/?next=%2F
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM OTHER COUNTRIES
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment