Bizarni NLO Slučaj Adamski: Oni su tu Među Nama

Bizarni NLO Slučaj Adamski: Oni su tu Među Nama

18 Views
Published
Postoje zastrašujući dokazi iz raznih izvora da su se vanzemaljci sa ljudskim likom integrisali u naše društvo. Mnogi tajni vladini dokumenti i vojni programi daju verodostojnost ovom fenomenu. Ono što je zabrinjavajuće je što oni mogu da se uklope u ljudsko društvo, pa čak i da koračaju hodnicima ključnih političkih i vojnih institucija.

Navodi se da su nam toliko slični da mogu da nađu posao, žive u komšiluku, voze auto, te da se lako uklope u okolinu. Mnogi pojedinci tvrde da su došli u kontakt sa vanzemaljcima koji se pretvaraju da su obični građani.

Jedan od prvih koji je pisao o ovom fenomenu bio je Džordž Adamski. Adamski je pisao o tome kako su ga kontaktirali povodom sastanka, što se završilo njegovim čuvenim letenjem na vanzemaljskom vozilu. Dok se sumnja u pouzdanost njegove priče, mnogi pojedinci su izneli dokaze, fotografije i snimke o kontaktima Adamskog, za koje su nezavisni istraživači zaključili da nisu prevara. Svedočenja Adamskog daju važan uvid u to kako su se vanzemaljci infiltrirali među ljudsko stanovništvo.

Svedočenja kontakata o vanzemaljcima među nama
Čuvenom sastanku Adamskog sa vanzemaljcima u pustinji 20. novembra 1952. godine, svedočilo je šestoro ljudi koji su to potvrdili u pismenim iskazima. Zapravo, njih četvoro je odmah obavestilo i novine, Phoenix Gazette, koje su objavile priču 24. novembra sa sve slikama i skicama.

Adamski je u svojoj knjizi ’Unutar letećih tanjira’ prepričao svoj sastanak sa dva vanzemaljca dok je sedeo u holu hotela u Los Anđelesu 18. februara 1953. godine.
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM OTHER COUNTRIES
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment