Carla, De Non van Satan ! Interview, Waargebeurd !
@ghosthunters.gr

Carla, De Non van Satan ! Interview, Waargebeurd !

131 Views
Published
Er is weinig bekend van het Satanisme het wordt geheim gehouden. Maar Carla was 14 jaar toen zij er bij betrokken raakte. Offeringen, Bloedbanden en Pacten alles komt aan bod. Nu jaren later wou ze weer naar de positieve kant omdat het te zwaar werd voor haar. Er was er maar 1 die kon helpen. Joost , Exorcist.
In haar huis zaten 2 Poorten en Joost had van te voren al gezegd dit gaat hard heel hard ! Zo gezegd zo is het gegaan hard!
Ze had nog kledingstukken van die tijd en Pentagrammen die moesten weg ook dat moest geregeld worden. Er was veel werk te doen en zou na afloop St. Michael haar weer toelaten tot de positieve wereld? Want ooit was zij een oude ziel alleen verkeerd terecht gekomen toen zij weer haar leven op aarde ging doen. Ze kwam bij de verkeerde club terecht en zou het St. Michael uitmaken in zijn oordeel dat zij nooit voorop had gestaan bij de rituelen? Had zij oprecht spijt? Anders gaat het mislukken!
Zou Joost deze zware klus klaren? Komt Carla St. Michael tegen in de Kathedraal? Uiteraard wordt haar privé beschermd en geheim gehouden in dit interview.
Er komen nog andere onderwerpen in het volgende interview o.a. over Zwarte heksen en Gothic ook hier was zij bij betrokken.
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM OTHER COUNTRIES
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment