Čovek Koji Nosi Svoj Penis 4 Godine na Ruci

Čovek Koji Nosi Svoj Penis 4 Godine na Ruci

11 Views
Published
On se i dalje seća užasnog trenutka kada je svoj penis bacio u kantu za đubre. Bio je potpuno očajan. Njegov lokalni lekar u Norfolku uputio ga je na dr Dejvida Ralfa, stručnjaka za rekonstrukciju falusa u Univerzitetskoj bolnici u Londonu. Profesor Ralf rekao mu je da bi mogao da dobije novi penis, ali prvo prišiven na ruku, gde bi trebalo da ostane dve godine pre nego što se eventualno premesti u prepone.

Malkom, koji je inače otac dva deteta, rekao je da ga je oduševilo to što su lekari uspeli da mu naprave novi penis i da ga ušiju za ruku, a od njih je tražio da mu povećaju veličinu polnog organa za dva inča (5 centimetara).

Četiri godine kasnije, on još uvek živi s penisom na ruci, a gde god ide, nosi majice i košulje sa dugim rukavima. Neki su ipak primetili šta ima na ruci, ali on se trudi da sve uvek okrene na šalu.

“Sve razumem. Ne vidite svaki dan čoveka sa penisom na ruci. Naravno da vidim smešnu stranu svega – moram. Nemam drugu opciju. Da se ​​nisam smejao Džimiju na ruci, bio bih gotov”, rekao je Malkom.

Penis je trebalo da bude premešten na odgovarajuće mesto još 2018, ali mu je bilo loše i operacija je odložena. Najnovija operacija bila je zakazana za aprilu, međutim, pandemija kovida 19 poremetila je te planove.

***
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment