Haunted Tube: Η στοιχειωμένη βίλα του Αλέξανδρου Ιόλα
PARANORMAL VIDEOS
Welcome
Login / Register
Follow @RCCREW

Haunted Tube: Η στοιχειωμένη βίλα του Αλέξανδρου Ιόλα

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Admin in PARANORMAL VIDEOS FROM GREECE
122 Views

Description

NEW WEBISODE: https://www.youtube.com/watch?v=vwjfrlWQHGQ

Το crew του Haunted Tube ξεκίνησε τις ''στοιχειωμένες'' περιπλανήσεις στους αστικούς μύθους της πόλης με σκοπό την καταγραφή ανεξήγητων φαινομένων μα και την διανυκτέρευση μέσα στο εκάστοτε κτίριο.

Πρώτη στάση; Το ''στοιχειωμένο'' κατα πολλούς σπίτι του Αλέξανδρου Ιόλα που εδώ και πολλά χρόνια παραμένει εγκαταλελειμένο και έρημο κρύβοντας μία τεράστια ιστορία. Αρκετοί ''θαρραλέοι'' που το έχουν επισκεφθεί ισχυρίζονται πως έχουν έρθει αντιμέτωποι με φαινόμενα που δεν μπορούν να εξηγήσουν, ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που κατάφεραν να αποτυπώσουν κάτι παράξενο στις φωτογραφικές τους μηχανές. Τα παιδιά μπήκαν και έκατσαν εκεί σχεδόν όλη τη νύχτα. Τι λέτε; τους συνέβη κάτι;

---

''Τι θα δω στο πρώτο σας webisode;''

Στο πρώτο webisode του Haunted Tube σας δίνετε η ευκαιρία να μας γνωρίσετε μέσα απο το σύντομο ιστορικό μας, ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά σε μερικές απο τις πιο σημαντικές στιγμές που είχαμε τα τελευταία 4 χρόνια κατα τη διάρκεια των ερευνών μας. Στη συνέχεια, φτάνουμε στο σήμερα όπου και επισκεπτόμαστε την στοιχειωμένη (;) βίλα του Αλέξανδρου Ιόλα, η ατμόσφαιρα της οποίας μας κάνει να αποχωρήσουμε απο το κτίριο πριν ακόμα ξημερώσει!

Αν είστε έτοιμοι δείτε το webisode.. αφού κλείσετε τα φώτα του δωματίου σας!

---

Facebook page: https://www.facebook.com/hauntedtube
More info: http://www.hauntedtube.wordpress.com

---

- Το συγκεκριμένο βίντεο δεν έχει σε καμία περίπτωση κερδοσκοπικό χαρακτήρα. [ NONPROFIT, NON-COMMERCIAL VIDEO ]
- Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσιεύση του βίντεο απο κάποιο άλλο κανάλι χωρίς την άδεια του δημιουργού.
- Το βίντεο έχει δημιουργηθεί μόνο για την ψυχαγωγία σας.

---

''Ρε παιδιά, τι είναι το ghost hunting;;''


Το ghost hunting ή στα ελληνικά ”κυνήγι φαντασμάτων” είναι οι προσπάθειες εντοπισμού και καταγραφής ενός ‘‘πνεύματος” με τεχνολογικά μέσα όπως: Night vision κάμερες, φωτογραφικές μηχανές, ψηφιακά και αναλογικά μαγνητόφωνα [ EVP ] , μετρητές ηλεκτρομαγνητικών πεδίων [ EMF ], θερμόμετρα λεϊζερ κ.α. σε έναν χώρο για τον οποίο υπάρχουν αναφορές για εμφανίσεις παραφυσικών φαινομένων και θεωρείται ”στοιχειωμένος”.

Στοιχειωμένος θεωρείται συνήθως ένας χώρος που έχει ένα τραγικό παρελθόν όπως μία δολοφονία, ένα έντονο περιστατικό ανθρώπινου πόνου κλπ.

Το ghost hunting πραγματοποιείται απο ομάδες ατόμων και βασικός στόχος είναι η απόδειξη παραφυσικής δραστηριότητας στο εκάστοτε μέρος.

Οι ghost hunters αρχικά ψάχνουν την ιστορία του μέρους που θέλουν να διερευνήσουν & παίρνουν μαρτυρίες απο ανθρώπους που έχουν βιώσει εμπειρίες οι οποίες ξεπερνούν την ανθρώπινη λογική στον εκάστοτε χώρο. Στην συνέχεια διεξάγουν οι ίδιοι την έρευνα τους απο μία εώς αρκετές νύχτες προκειμένου να έχουν ευρήματα και να είναι σίγουροι πως ό,τι έχουν καταγράψει είναι παραφυσικό εφόσον έχουν αποκλείσει κάθε άλλη λογική εξήγηση.

---

Share & subscribe or get haunted.

---

Παραγωγή: W. Researching

Post your comment

Sign in or sign up to post comments.

Comments

Be the first to comment
RSS