Verila se sa Duhom, Sada Hoće da mu Rodi Dete

Verila se sa Duhom, Sada Hoće da mu Rodi Dete

6 Views
Published
"To nije kao bilo koji drugi seks. Oni su mnogo senzualniji. Naravno, glavna razlika je u tome da ja njega ne vidim", tvrdi Britanka

Engleskinja Ametist Realm verila se sa jednim duhom iz Australije. Ona je svet živih obavestila da sa svojim davno preminulim izabranikom planira veliku svadbu, ali i bebu. Inače, veze sa avetima joj nisu strane, jer 30-godišnja žena tvrdi da je imala seks sa već 20-ak duhova.

Ametist je medijima ispričala kako je od rane mladosti imala seksualne odnose sa najmanje 20 duhova, ali nije tražila ozbiljnu vezu kada je otputovala u Australiju na poslovni put.

PREPORUKA ZA VAS
Teroristi osuli paljbu na autobus pun pravoslavaca: Najmanje sedmoro ljudi poginulo u Egiptu
Pritvor za pedofila iz Subotice: Majka dovodila devojčicu u školu, on je odvodio i zlostavljao
Davili smo Bakočevića žestokim pitanjima: Najluđi odgovori u samo dva minuta (VIDEO)
Ipak sve se promenilo kada je prilikom jedne šetnje imala kontkat sa nepoznatom utvarom i osetila varnice kakve nikada pre toga nije. Ona i duh su se odmah smuvali.

Osetila ga je prilikom jedne šetnje Foto: Pixabay.com

Ametist ipak nije verovala da njihova veza može da preraste u nešto ozbiljnije, jer duhovi obično ostaju na jednom mestu, ali onda je po povratku u avionu osetila prisustvo svog ljubavnika, koji je izgleda ipak rešio da se pođe sa njom.

- Nisam mogla da verujem. Bila sam tako srećna i uzbuđena. Toliko, da smo se zaputili u toalet aviona. I, pa... sada sam član "Milja iznad" kluba - rekla je sa osmehom ona za The Sun, aludirajući na to da su ona i njen dečko-avet imali seks u toaletu aviona.

Ovo se desilo pre devet meseci, a prošle nedelje usledila je i paranormalna veridba.

Planiraju i bebu Printskrin: Youtube/This Morning

- On nije klekao na koleno ispred mene - on nema kolena. Ali prvi put čula sam ga da govori. Mogla sam da čujem njegov glas i to je bilo prelepo. Duboko, seksi, pravo - rekla je ona.

Par trenutno bira prsten, a Ametist kaže da će njen verenik odlučiti kakav će on biti. Planiraju i veliku pagansku svadbu, a posle toga i bebu.

- Energija duhova je ženstvenija nego kod živih muškaraca. Ako vodite ljubav sa duhom, pol ne postoji. Duhovi ljubavnici su senzualniji nego živi frajeri. Sa njima se dublje povežete, jer je seks nadilazi fizički kontakt. To nije kao bilo koji drugi seks. Naranvno, glavna razlika je u tome da ja njega ne vidim - rekla je ona.

VIDEO: Samo za one sa jakim stomakom: Da bi oterali zle duhove, seku se mačevima, buše ekserima.
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM OTHER COUNTRIES
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment