Η ΑΛΗΘΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΙΜΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (trailer)
@ghosthunters.gr

Η ΑΛΗΘΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΙΜΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (trailer)

13 Views
Published
Η ΑΛΗΘΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΙΜΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ δεν είναι απλά ένα αποκαλυπτικό σύγγραμμα σε κάθε σελίδα του, αλλά ένα βιβλίο εκλαϊκευμένης επιστήμης που μπορεί να κατανοήσει ο καθένας (κι ο πιο αρχάριος σε αυτά), ένα νέο ταξίδι στο αντιλήψιμο σύμπαν με στοιχεία, αποδείξεις, και χωρίς τις προκαταλήψεις ή τα όρια που θέτει η σημερινή αμφιβολία που επικρατεί στους κλάδους της Αστρονομίας.

Στην ΑΛΗΘΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΙΜΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ο συγγραφέας ξεκινά τη διήγηση του από τα βάθη της ιστορίας, εκεί που η μυθολογία συγκλίνει με την ιστορικότητα των καταγραφών, ταξιδεύει στον Μεσαίωνα, την Αναγέννηση, και φτάνει στο σήμερα για να σας ταξιδέψει -με το νου σας για διαστημόπλοιο- στα πέρα τα του αντιλήψιμου (και όχι του παρατηρήσιμου) οικοδομήματος που μας περιβάλλει. Γυρνώντας πίσω από αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι γνώσεων, ο συγγραφέας σας μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του περί Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Κοσμολογίας και Αστροβιολογίας, σε απλή γλώσσα, όχι μόνο για να γνωρίσετε τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα άλλα και να μπορείτε να μεταφέρετε αυτές τις γνώσεις μέσα από τον δικό σας λόγο, στους φίλους σας που νομίζουν ακόμα ότι... ο ήλιος είναι κίτρινος και οι αποστάσεις δεν καλύπτονται.

Γιατί... ''η ανθρώπινη αντίληψη έχει όρια, η αλήθεια όχι.''

Προπαραγγείλτε τώρα*:
https://grdiscovery.com/product/alithis-istorias-antilipsimou-simpantos/

*Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε με τις πρώτες ύλες να είναι το σημαντικότερο εμπόδιο στην κυκλοφορία των εκδόσεων, το βιβλίο θα κυκλοφορήσει φέτος σε περιορισμένη έκδοση 1000 αντιτύπων. Σεβόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής το βιβλίο κυκλοφορεί σε αρκετά χαμηλή τιμή και με το ελάχιστο κόστος μεταφορικών (courier) που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Προπαραγγείλτε το, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων*, από τη παραπάνω φόρμα με έκπτωση -2€ (από 12€ στα 10€, με ενδεικτική τιμή κούριερ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα +3,18€!!!).
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM OTHER COUNTRIES
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment