Κώδικας Μυστηρίων (10 Αυγούστου 2019):Λιαντίνης,Παράξενο φωςΤαυγέτου , Αποκάλυψη Ιωάννη - φαινόμενα!
@ghosthunters.gr

Κώδικας Μυστηρίων (10 Αυγούστου 2019):Λιαντίνης,Παράξενο φωςΤαυγέτου , Αποκάλυψη Ιωάννη - φαινόμενα!

283 Views
Published
Νέα ραδιοφωνική εκπομπή λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο του 2019.
Μίλησαν οι :
-Θάνος Αναστασίου ,εκπαιδευτικός από το Βόλο
-Δημ. Μακριδόπουλος , μέλος ομάδος Ορφέας
Τα θέματα που διερευνώνται είναι τα εξής:Η μυστηριώδης εξαφάνιση του καθηγητή φιλοσοφίας Δημήτρη Λιαντίνη πριν χρόνια στον Ταύγετο.Ακόμη περίεργα φαινόμενα και ευρήματα στον Ταύγετο.Επίσης σε πρώτη πανελλήνια αναφορά μέσω εκπομπής η εμφάνιση μυστηριώδους μορφής μέσα σε έκρηξη ηφαιστείου στη Χιλή το 2015.
Τέλος, τις κοσμικές καταστροφές, τα ακραία καιρικά φαινόμενα της εποχής μας και το ενδεχόμενο συνδεσής τους με την Αποκάλυψη του Ιωάννη της Χριστιανικής πίστης και θρησκείας!Ασχοληθήκαμε και με το θέμα των Τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο.

Εγγραφείτε στο κανάλι ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΝΤΙΔΗΣ.Πατήστε και το καμπανάκι(δίπλα στη λέξη εγγραφή) για να λαμβάνετε τις νέες ενημερώσεις.

Νέα γκάτζετ με λογότυπα του Κώδικα Μυστηρίων μπορούν τώρα να προμηθευθούν όλοι οι φίλοι της εκπομπής .Η αρχή γίνεται με μπρελοκάκια με το σύμβολο έψιλον και επίσης(διακοσμητικά χώρου) τη Σπαρτιατική ασπίδα και τον ήλιο της Βεργίνας-Μέγα Αλέξανδρο! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τώρα τις παραγγελίες τους στη σελίδα https://www.facebook.com/DionandFelle/ με μήνυμα messenger ή εδώ: https://dionfelle.gr/?fbclid=IwAR3RXl...
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM GREECE
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment