Φαίνεται απίστευτο, αλλά αυτό συμβαίνει στην Κίνα κάθε μέρα! // Άκου να δεις!
@ghosthunters.gr

Φαίνεται απίστευτο, αλλά αυτό συμβαίνει στην Κίνα κάθε μέρα! // Άκου να δεις!

21 Views
Published
Εκτός από το γεγονός ότι είναι το εργοστάσιο του κόσμου και η πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο, υπάρχουν πολλά για την Κίνα που μπορεί να σας αφήσουν άναυδους και έκπληκτους. Από παράξενες παραδόσεις μέχρι πολιτιστικά μνημεία που προκαλούν δέος και εκπληκτικά φυσικά τοπία, η Κίνα έχει τα πάντα στο μανίκι της. Συνεχίστε την κύλιση προς τα κάτω για να εξερευνήσετε τα γεγονότα για την Κίνα που θα σας αφήσουν έκπληκτους!
1-20 εκατομμύρια δέντρα κόβονται κάθε χρόνο για να καλυφθεί η κινεζική κατανάλωση 80 δισεκατομμυρίων ζευγαριών ξυλάκια μιας χρήσης κάθε χρόνο.
Αν αυτά τα ξυλάκια απλώνονταν, θα μπορούσαν να καλύψουν την πλατεία Τιενανμέν του Πεκίνου, που είναι μία από τις μεγαλύτερες δημόσιες πλατείες του κόσμου, 360 φορές! Ίσως εξαιτίας αυτού, η δασοκάλυψη της Κίνας είναι μία από τις χαμηλότερες μεταξύ όλων των χωρών, περίπου στο 23% από το 2020.
2-Οι πλούσιοι και εύποροι στην Κίνα που καταδικάζονται σε φυλάκιση προσλαμβάνουν σωσίες για να πάρουν τη θέση τους και να εκτίσουν την ποινή τους.
Αν είστε πλούσιος, μπορείτε να αγοράσετε ό,τι θέλετε. Ωστόσο, στην Κίνα, το προνόμιο αυτό επεκτείνεται και στη διαφυγή από τις ποινές φυλάκισης. Οι πλούσιοι και ισχυροί της χώρας είναι γνωστό ότι προσλαμβάνουν "σωσίες" για να εκτίσουν την ποινή τους στη φυλακή. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι τόσο συνηθισμένο που οι Κινέζοι έχουν ακόμη και μια φράση γι' αυτό: " ντινγκ ζούι ", που κυριολεκτικά σημαίνει "υποκατάστατος εγκληματίας". Η υπόθεση Χου Μπιν του 2009 επιβεβαιώνει πώς κάποιος μπορεί να αποφύγει την ποινή του ακόμη και όταν η πράξη του έχει στοιχίσει τη ζωή κάποιου.
3-Οι Κινέζοι συχνά βάφουν τα κατοικίδιά τους για να τα κάνουν να μοιάζουν με άλλα άγρια ζώα.
Αρκετοί Κινέζοι έχουν βάψει τη γούνα των κατοικίδιων ζώων τους με τρόπο που να μοιάζουν με άλλα ζώα. Πάρτε, για παράδειγμα, το γκόλντεν ριτρίβερ που βάφτηκε πορτοκαλί και μαύρο για να μοιάζει με τίγρη ή τα σκυλιά των οποίων η γούνα βάφτηκε για να μοιάζουν με πάντα. Ίσως αυτές οι εξωφρενικές βαφές να έχουν να κάνουν με το ονομαστικό κόστος τους. Μπορείτε να κάνετε τον σκύλο σας να μοιάζει με πάντα ξοδεύοντας μόλις 203,89 Ευρώ
4 Η Κίνα διαθέτει εστιατόρια με ρομπότ Γουόλ-Ε, με ένα από αυτά, το οποίο βρίσκεται στην επαρχία Ανχούι, να διαθέτει περίπου 30 ρομπότ Γουόλ-Ε που αναλαμβάνουν τις παραγγελίες, το μαγείρεμα, το ψήσιμο και την παράδοση των γευμάτων.
Αυτά τα ρομπότ, τα οποία κόστιζαν περίπου 10.000 δολάρια από το 2014, ήταν στην κορυφή της δημοτικότητας p0ll κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2010. Περίπου 30 από αυτά τα ρομπότ υποδέχονται τους πελάτες και τους παραδίδουν το φαγητό τους. Ωστόσο, αναλαμβάνουν επίσης καθήκοντα μαγειρέματος και ψησίματος στο εστιατόριο, το οποίο, παρεμπιπτόντως, είναι ένα μη εξουσιοδοτημένο εστιατόριο. Παρόμοια επανδρωμένα εστιατόρια, και υπάρχουν αρκετά στην Κίνα, είναι όλη η μόδα μεταξύ των Κινέζων.
5Όλα τα γιγάντια πάντα στον κόσμο είναι δανεικά από την Κίνα.
Η Κίνα δανείζει πάντα σε άλλες χώρες ως ένδειξη καλής θέλησης από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, μια παράδοση που συνεχίζεται. Ένα νεογέννητο πάντα στέλνεται πίσω στην Κίνα σύμφωνα με τη συμφωνία για να βοηθήσει στη διεύρυνση της γονιδιακής τους δεξαμενής. Αυτά τα μωρά πάντα αποστέλλονται με τη χρήση της FedEx.
6Εκατομμύρια άνθρωποι στην Κίνα εξακολουθούν να ζουν σε σπηλιές.
Πολλοί στην Κίνα, ειδικά εκείνοι που ζουν στα περίχωρα, ζουν σε σπηλιές, οι περισσότεροι από τους οποίους συγκεντρώνονται στην επαρχία Σαανσί. Αυτές οι σπηλιές ονομάζονται " Γιαοντόνγκ" στα κινέζικα και οι περισσότερες έχουν ένα μακρύ, θολωτό δωμάτιο με ημικυκλική είσοδο σκαλισμένη στην πλευρά ενός βουνού. Αν και η διαβίωση σε σπήλαια μπορεί να φαίνεται πρωτόγονη, ορισμένα από αυτά τα σπήλαια μπορούν να προσφέρουν μια πολύ πολυτελή διαβίωση.
7Ένας "λατρευτικός" κλάδος του χριστιανισμού στην Κίνα πιστεύει ότι ο Ιησούς είναι ακόμα ζωντανός και ζει στην Κίνα ως Κινέζα.
Ονομάζεται επίσης "Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού", η αίρεση αυτή κηρύττει ότι ο "δεύτερος Χριστός" είναι μια γυναίκα που αποκαλεί τον εαυτό της "Παντοδύναμο Θεό". Η ομάδα αυτή έχει αναφερθεί ως αίρεση και, αρκετά συχνά, ως τρομοκρατική οργάνωση.
8Η Κίνα διαθέτει το ψηλότερο υπαίθριο ασανσέρ στον κόσμο.
Το υπέροχο γυάλινο ασανσέρ Μπαϊλόνγκ στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ζανγκτζιατζίε στην επαρχία Χουνάν της Κίνας έχει ύψος 326 μέτρα, γεγονός που το καθιστά επισήμως το ψηλότερο υπαίθριο ασανσέρ στον κόσμο. Ο ανελκυστήρας είναι χτισμένος στο εξωτερικό μέρος ενός βράχου στο εθνικό πάρκο και προσφέρει μια εκπληκτική θέα στους σχηματισμούς καρστ του πάρκου. Ο ανελκυστήρας μπορεί να μεταφέρει περίπου 46 επισκέπτες στην κορυφή από τη βάση ή το αντίστροφο σε λιγότερο από δύο λεπτά. Εάν παρακάμψετε τον ανελκυστήρα, θα χρειαστείτε περισσότερες από 2,5 ώρες για να ανεβείτε στο βουνό.
9Η καρφίτσα της εικόνας έχει τοποθετηθεί ακριβώς κάτω από το πηγούνι ενός στρατιώτη του κινεζικού στρατού κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, ώστε το πηγούνι του να παραμένει ίσιο- η καρφίτσα εμποδίζει επίσης τον στρατιώτη να αποκοιμηθεί από την εξάντληση.
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM OTHER COUNTRIES
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment