Bermudski Trougao: Znamo li Šta, Kako i Zašto?
@ghosthunters.gr

Bermudski Trougao: Znamo li Šta, Kako i Zašto?

65 Views
Published
Bermudski trougao, poznat i kao Đavolji trougao, je oblast u Atlantskom okeanu u kojoj je nestala nekolicina letelica i plovila. Neki ljudi smatraju da uzrok ovih nestanaka nije mogla biti prosta ljudska greška ili slučaj, nego dela viših sila, vanzemaljaca isl., što je Bermudski trougao svrstalo u česte teme naučne i druge fantastike.

Iako postoji značajna količina dokumentacije koja objašnjava brojne od slučajeva nestanaka i dokazuje da su mnogi od njih preuveličani ili lažno prikazani, kao i izveštaji zvaničnih agencija koji pokazuju da se priroda i broj nestanaka u ovoj oblasti ne razlikuje značajno od drugih oblasti u okeanu, ipak neki od nestanaka nisu razjašnjeni[1][2][3], što predstavlja stalan izvor inspiracije za ljude koji veruju u paranormalne pojave.

Čest problem kod osoba koje ne prihvataju naučna objašnjenja nestanaka u Bermudskom trouglu je što očekuju jedinstven uzrok svih nestanaka, ali po prirodi stvari svaki slučaj je imao sopstvene uzroke.

Mesto pada malezijskog aviona MH370 je sa 99 odsto verovatnoće identifikovano u kambodžanskoj džungli, tvrdi istražitelj amater Danijel Bojer.

Avion kompanije "Malezija erlajns" nestao je 8. marta 2014. godine na letu Kuala Lumpur - Peking sa 239 putnika i do sada predstavlja najveću avionsku misteriju u istoriji, piše britanski Ekspres.

Ipak, Bojer veruje da je pronašao ostatke aviona u Kambodži pomoću slika sa satelita i poslao je tim u Kambodžu početkom godine, međutim oni nisu uspeli da stignu do tog mesta.

Ipak i vođa tima veruje da je 99 odsto verovatno da se na tom udaljenom mestu nalazi mesto pada aviona, a Bojer tvrdi da to ne može da bude ni jedan drugi avion do MH370.

Bojer je rekao da tim nije uspeo da dođe do mesta primećenog na satelitu, jer nije bilo bezbedno, kao i da mu je rečeno da bi to mogao da bude neki drugi avion, ali da kambodžanski zapisi i satelitski snimci pokazuju drugačije.

"Kada uporedite satelitske snimke "Boinga 777" sa aerodromskog asfalta i sa mestom sudara, boja olupine se savršeno slaže, a neki veći delovi mesta sudara simetrični su "Boingu 777", rekao je Bojer i dodao da se u Kambodži poslednji put avion srušio 2007. godine, a da koordinate mesta koje on ima iz 2008. godine pokazuju da je od tada to mesto bilo nedirnuto.

"Šta bi drugo moglo da poremeti ovo mesto u džungli udaljeno kilometrima od najbližeg puta?", upitao se Bojer.
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM OTHER COUNTRIES
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment