Dete sa Potpuno Crnim Očima

Dete sa Potpuno Crnim Očima

5 Views
Published
Dok je sedeo u svom automobilu u Abilinu u Teksasu, američki novinar Brajn Behel je gledao u neke papire i začuo kucanje po staklu. Kad je podigao pogled, dva dečaka, uzrasta otprilike 12 godina, su ga zamolila da ih odbaci do lokalnog bioskopa. Skoro je pristao, ali je osetio čudnu jezu zbog njegovih "crnih i bezdušnih očiju". Uplašen je upalio auto i pobegao glavom bez obzira.

Čobanin pronašao crnu torbu, u njoj su bile dve tegle: Kada je shvatio šta je u njima, odmah je pozvao policiju!

U septembru 2014. britanski tabloid "Dejli star" objavio je seriju priča o devojčici crnih očiju, koja je terorisala područje Kenok Čejsa u blizini Stafordšira.

Istražilac paranormalnih pojava Li Brikli, koji je i sam imao sličan susret s crnookom devojčicom 1982, pregledao je slučaj u kom je jedna meštanka čula zastrašujući vrisak deteta u nevolji. Potrčala je da potraži dete i odjednom primetila iza sebe devojčicu u belom. Stajala je sa rukama na očima, a kad joj se žena obratila, spustila je ruke i otvorila oči.

- Bile su potpuno crne, bez zenice, bez beonjača, bez ičega. Odskočila sam i zgrabila svoju ćerku, a kad sam ponovo pogledala, više je nije bilo - ispričala je žena Brikliju.
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM OTHER COUNTRIES
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment