Pakistanac Koji je Silovao i Ubijao Decu

Pakistanac Koji je Silovao i Ubijao Decu

25 Views
Published
Mahin Han, poznata pakistanska modna kreatorka, koja danas ima 73 godine, opisala je na Tviteru šta joj je učitelj Kurana uradio dok je bila devojčica.

- Sada kažemo: Prekrdašilo je. Trebalo je odavno da se probudimo - izjavila je za jednu novinsku agenciju, prenosi "Velt". Ono što naročito uznemiruje jeste činjenica da se prećutkuju silovanja devojčica.

- To je pitanje porodične časti, roditelji govore ćerkama: "Nikome nemojte da kažete." Kada ćutimo poručujemo da je u redu seksualno zlostavljati decu.

Uhapšen je osumnjičeni za ubistvo devojčice Zajnab Ansari
U međuvremenu je uhapšen muškarac koji je osumnjičen za ubistvo male Zajnab. Za sada nije jasno da li je odgovoran za ubistvo ostale dece koja su u Kasuru oteta i silovana. Policija je tek posle protesta zbog Zajnabine smrti analizirala tragove na svim žrtvama: na osam je nađen isti genetski materijal, što ukazuje na serijskog ubicu.

Preživelo je samo jedno dete, šestogodišnja devojčica koja je toliko teško povređena i traumatizovana da ne može da sedi, da drži glavu uspravno, niti da govori. Otmičar ju je držao u zatočeništvu 15 sati i mučio je, između ostalog, gaseći cigarete na njoj. I dalje samo plače, kaže njen otac Muhamed Asen. Policija je ignorisala zločin sve do ubistva male Zajnab.
Category
PARANORMAL VIDEOS FROM OTHER COUNTRIES
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment